Ensimmäinen päivä

Lentomme lähti Helsinki-Vantaan lentokentältä 4.11.2018 kello 6 aamulla ja saavuimme Maltalle yhdeksältä paikallista aikaa. Lentokentällä meitä oli vastassa kuljettaja, joka vei meidät asunnollemme. Meidät otti vastaan saksalainen nainen joka myös asuu asuntolassa tällä hetkellä. Meille oli varattu kaksi huonetta, joihin majoittuttiin. Toisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja vessa ja toisessa vain vuoteet. Asunnossa on yhteensä kymmenelle ihmiselle majoituspaikkoja eli yhteinen keittiö ja suihkutilat on. Keittiön hella ei tällä hetkellä toimi, sekä pesukone toimii vain joskus. Huoneessamme on todella kostea ilma, jonka takia lakanat ja vaatteet ovat kosteita. Myös suihkutiloissa on hometta. Veimme tavarat huoneisiin ja lähdimme syömään ja ruokakauppaan.

Ensimmäinen päivä sujui hyvin, kävimme tutustumassa Maltan pääkaupunkiin Vallettaan. Kuljimme bussilla, mikä onnistui hyvin ja bussipysäkeille on lyhyt matka. Sää oli oikein aurinkoinen ja lämmin.


-Inka Lohman, Liisa Lipponen, Jenni Räikkönen ja Tuuli Mikkelä

Kommentit

  1. Saittekohan sen huoneen missä viime viikolla tuli sadevedet lotisten sisään. Italialaiset majoittuivat jossain Galean huoneistossa ja näin videon, jossa vesi valui katosta sängyille ja lattialle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo lauantaina heräsin siihen ku vettä tippu katosta päälle... :D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toinen viikko

Kolmas viikko Maltalla