Kolmas viikko Maltalla


Kolmas viikkokin on jo hurahtanut ja on aika ottaa viimeinen bussikortti käyttön. Töissä olemme tällä viikolla pitäneet erilaisia aktiviteetteja asukkaille mm. heitelleet ilmapalloa ja tanssittanut heitä. Torstaina töissä aloimme koristelemaan työpaikkaa jouluisaksi joulukuusilla ja muilla koristeilla.




 Inka kävi tiistaina silmätulehduksen takia päivytyksessä ja sai antibiootit ja sairaslomaa 2 päivää.  Tiistaina Jenni ja Inka menivät ensiksi Birkirkaraan kiertelemään kaupoissa, jonka jälkeen Tuuli ja Liisa liittyivät seuraan ja suuntasimme Vallettaan.



                                Keskiviikkona Tuuli ja Jenni kävivät Sliemassa kiertelemässä.



Torstaina töiden jälkeen suoraan Liisa, Tuuli ja Jenni lähtivät  St. George's bay:lle, joka on ranta St. Julian'sissa. Ostimme samalla reissulla liput laivamatkalle Cominoon, Gozoon ja Blue Lagoonille Lauantaiksi.

Perjantaina Tuuli, Liisa ja Inka lähtivat illalla vielä Sliemaa kiertelemään.


Lauantai aamuna Lähdimme puoli 10 Sliemaan, jossa laiva odotti meitä ferryn lauttaterminaalissa. Menimme ensimmäiseksi katsomaan Cominon kallioita, siellä oli kaunista ja yksi kallio näytti aivan norsulta ja sen nimikin oli elephant rock. Emme harmiksemme saaneet kuvaa siitä, koska se oli jo kaukana kun kapteeni tiedotti meille siintä.





Sen jälkeen laiva suuntasi kohti Gozoa. Siellä meille oli järjestetty bussi, jolla pääsimme kiertelmään ja näkemään saarta. Olimme kolme tuntia Gozossa ja tunnin saimme kierrellä yksinämme pääkaupunki victoriassa. Tunnin käytimme ruokapaikan etsimisessä ja syömisessä. 









Sää oli tuulinen ja laiva keikkui puolelta toisella isojen aaltojen mukana. Suunnitelmiin tuli sen takia muutos ja laiva ei pysähtynytkään Blue Lagoonilla vaan san niklaw bay:lla.  Onneksi siintä rannasta oli vain muutaman minuutin kävelymatka Blue Lagoonille ja sinne me menimme.









- Tuuli Mikkelä, Liisa Lipponen, Inka Lohman ja Jenni Räikkönen

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ensimmäinen päivä

Viimeinen viikko Maltalla